Over Sur Place Catering

Samen eten is olie voor de vriendschap...

Sur Place Catering - Ons verhaal

Sur Place Catering gelooft in de kracht van (lekker) eten om mensen samen te brengen, vriendschappen te doen ontstaan of conflicten op te lossen.
Het eten dient als lokaas of excuus om nog eens samen te komen en elkaar terug te zien.
Ook Sur Place Catering is ontstaan tijdens een lekker diner, daarom vinden we het zo belangrijk om lekker eten aan te bieden en de perfecte bediening te garanderen.

Lekker

Eten

Sur Place Catering omvat professionaliteit en creativiteit. Samen zullen wij onze krachten bundelen om u op uw wenken te bedienen, geheel volgens uw wensen.
We bieden een hedendaagse, vernieuwende en kwaliteitsvolle traiteursservice aan.

Sur Place Catering Bord
Sur Place Catering Bord
Persoonlijke

Benadering

Elk evenement / feest begint met een persoonlijk en verkennend gesprek. U kan steeds met ons contact opnemen.

Maak kennis met

ons team

Jeroen Chef-kok / Zaakvoerder

Na mijn koksopleiding in Hotelschool Ter Duinen (Koksijde) en meer dan 25 jaar ervaring als zaakvoerder en chef in zowel de Mouterij als 'T Soethuys te Halle, heb ik besloten om mijn creativiteit in dit nieuwe geesteskind te stoppen met als doel jullie met vernieuwende en verassende gerechten te overweldigen.

Nick Zaakvoerder

De klant op zijn wenken bedienen is waarom ik destijds, als tiener, ben beginnen werken in restaurent en feestzaal "De Zwaan" te Zwevegem. Nadat ik het verre westen had verlaten om mij te vestigen in het Vlaams-Brabantse Halle kon ik de kriebels voor het horecaleven niet bedwingen.
Ik heb jarenlang kunnen genieten van het bruisende horecaleven, nu is het tijds mijn tanden te zetten in dit nieuwe project.
Een project waarvan ik overtuigd ben, om u nog meer te kunnen dienen.

Blijf op de hoogte