Dit zijn wij...


Wij zijn een klein en familiaal cateringbedrijf dat op een professionele manier tracht om jullie een unieke ervaring te bezorgen. Wij focussen ons op uw wensen.


 Jolien

Jolien houdt zich voornamelijk bezig met het personeelsbeleid en allerhande voorbereidingen van elk feest. Daarenboven zal je haar, samen met een geweldig vast team aan flexiwerkers, terugvinden in de zaal. Zij neemt de bediening en de organisatie van het evenement voor haar rekening. 


 "Het sociale en het directe contact met de klant is wat mij enorm aantrekt in het hele gebeuren"

Jolien

Nick

Nick is passioneel horecabelever. Zowel voor als achter het bord vindt hij zijn passie. Sinds zijn tienerjaren vind je hem in de horeca. Het is een microbe die is blijven plakken. Je kan bij Nick terecht voor elke prijsofferte. Hij volgt samen met jou het project, de aanloop naar en de uitvoering ervan op. Je kan hem daarnaast vinden in de keuken. Samen met zijn keukenteam tovert hij jouw menu om naar een culinaire ervaring.
 " De klant op zijn wenken bedienen is waarom ik destijds, als tiener, ben beginnen werken in restaurant/feestzaal De Zwaan te Zwevegem (West-Vlaanderen). Nadat ik het verre Westen had verlaten om mij te vestigen in het Vlaams-Brabantse Halle kon ik de kriebels voor het horecaleven niet bedwingen. Nadat ik jarenlang heb kunnen genieten van het bruisende horecaleven, is het nu tijd mijn tanden te zetten in dit project. Een project waarvan ik overtuigd ben, u nog meer te kunnen dienen."

Nick